blagdani, kuharica

Sretni blagdani – božićna kuharica za besplatan download

Božićna kuharica

Današnji post bi mogla nazvati i ‘Priča o tri žene i jednom PDF-U‘, ali neću, danas ću biti ozbiljna i razdragana jer su me preplavile emocije. Sreća i ponos, ponajviše.
Ljudi moji dragi, konačno mogu s vama podijeliti super-tajni projekt na kojem sam radila posljednjih nekoliko tjedana. Onaj zbog kojeg se radujem kao malo dijete i zbog kojeg povremeno nisam spavala. Ali isplatilo se. 🙂 😀

Udružila sam snage, znanje i kreativnost s mojim dragim prijateljicama Matejkom – Like chocolate i Sandrom – O slanom & slatkom: o svemu te napravila malu PDF knjižicu blagdanskih recepata za vas. Naša svakodnevna dopisivanja i životna kukanja odlučile smo uobličiti u nešto kreativno i korisno pa je tako nastala ova kuharica. Ona je nešto naše, plod je naše zajedničke ljubavi prema hrani i fotografiji i nadam se da ćete, listajući je, to i osjetiti.

Teško mi je kroz ovih nekoliko redaka prepričati cijeli kreativni proces, a i histeriju, koju smo povremeno prolazile. Bilo je dopisivanja u gluho doba noći, bilo je nervoze, ali bilo je i smijeha. Padali su kuhinjski stropovi, djeca su se razbolijevala… Kao sumanute utrkivale smo se s vremenom jer zima je i dani su kratki, a lijepe fotografije traže dnevno svjetlo. Rokovi su se ponekad činili nemogući, ali uspjele smo i neizmjerno smo ponosne na učinjeno.

Velika pokretačka energija i mastermind iza cijelog projekta bila je Matejka. Njezina volja i vjera najzaslužnije su za realizaciju ove priče. Ona je odradila i cijeli urednički posao, a vjerujte mi, uz dvoje male djece to je bio pravi poduhvat. Hvala ti draga Matejka na svemu.
Sandra je, s druge strane, uvijek naša stijena. Ona je ta koja sve teške trenutke okrene na zezanciju i vrati nam volju za radom. Hvala Sandra što si uvijek takva inspiracija i oslonac.
Užitak je raditi s vama cure i imati vas za prijateljice.

Ova kuharica naš je blagdanski poklon svima vama koji ste svakodnevno tu uz nas i nadamo se da će vas dobro služiti. Ona je naš način da vam se zahvalimo na svim godinama podrške, svim lijepim komentarima i porukama. Svemu lijepom što zajedno dijelimo. <3

Veliko hvala i Podravki, našem partneru u ovom projektu. Hvala vam jer ste prepoznali naš entuzijazam i strast te nas odlučili podržati.
Zahvaljujući Podravki ova božićna kuharica dostupna je svima vama ma gdje god se nalazili. Složit ćete se da boljeg partnera od njih nismo mogle naći pa su tako naši recepti začinjeni Vegeta Maestro monozačinima, Podravka ajvar našao je svoje novo lice i zasjao u blagdanskim prigriscima, a Dolcela se pobrinula da sve bude slatko i mirisno.

U kuharici ćete pronaći 30 recepta, kako za slana, tako i za slatka jela. Većina je to potpuno novih recepata, ali ima i nekoliko klasika koje smo jednostavno morale uključiti.
Nadam se da će se ova božićna kuharica sviđati i vama te da ćete je podijeliti sa svojim prijateljima putem društvenih mreža.
Svakako bi voljela čuti i vaš feedback, a bit će mi posebno drago ako nam se javite i kojom fotografijom pripremljenih jela iz kuharice. 🙂

A kako do kuharice?

Vrlo jednostavno, našu malu kuharicu možete preuzeti na ovom linku: Sretni blagdani – božićna kuharica
Kada vam se kuharica otvori u novom prozoru samo odaberite pospremanje na računalo i to je sva mudrost.
Eto ljudi, klikajte, skidajte, dijelite, kuhajte i javite se. <3

Za kraj vam još želim poželjeti sretne blagdane, da ih provedete sa svojim najdražima, da ste sretni, zdravi i veseli.
Ljubim vas puno. :*

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.