varia

Što smo jeli i čitali prošle godine :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dragi moji želim vam sretnu i uspješnu novu godinu!
Ako je ova za nama bila dobra neka vam nova bude još i bolja, a ako je bila loša želim vam da u 2014. sve to zaboravite i ostvarite svoje ciljeve i planove.

Kraj godine nas uvijek podsjeti na sve događaje, uspone i padove iza nas, pa je postalo nekako uobičajeno raditi retrospektivu. Iako sam do sad to izbjegavala i pokušavala biti imuna na kojekakva patetična prisjećanja iz nedavne prošlosti mislim da je 2013. bila lijepa i uspješna za ovaj blog pa bi bio red da se prisjetim nekih najboljih trenutaka.

Iako vam danas ne donosim novi recept priznajem vam da me pogleda na godišnje statističko izvješće svakako motivirao da budem redovitija i aktivnija u pisanju. Recimo da je to moja novogodišnja blogo-odluka. Više vas neću ostavljati mjesecima bez i jednog retka objašnjenje. Naravno, ako više sile ne odluče drugačije. 😉

Bacimo se onda na sivu statistiku uz kavicu i kekse. 🙂
U protekloj godini napisala sam (samo) 38 novih postova. Što bi bilo nešto mrvicu više od 3 posta mjesečno. Ove godine klikali ste na ovaj blog preko 600 000 puta. Najprometniji dan na blogu je bio 12. ožujka kad je blog posjetilo gotovo 19 000 ljudi, hvala vam ne tome.

Definitivni pobjednik ove godine je recept za pizzu Petera Reinharta.

pizza_01
Drugo mjesto zauzela je pašticada.

pasticada_04
Potom slijede džem od šljiva i pikantni pečeni krumpir.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

krumpir_salsa_06
A na petom mjestu najčitanijih postova prošle godine našla se brzinska tjestenina sa šampinjonima i pancetom.

pasta_sampinjoni_04
I na facebook stranici je bilo zanimljivo i lijepo smo se družili protekle godine, te nas je sad tamo preko 5000.

Evo dragi moji to bi bio krati pregled godine za nama. Nadam se da će nova 2014. biti još plodnija za ovaj blog i da ćemo se i dalje družiti uz dobru hranu i recepte. Hvala vam za svaki komentar i kritiku, hvala vam za svaki lajk na facebooku, hvala vam što čitate i pratite moj mali blog. Želim vam svako dobro u novoj godini!

Andrea

1 Comments

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.