PR, razno, varia

*Sponzorirani video* METRO – Dan mojeg poslovanja

Metro - dan mog poslovanja

METRO je odlučio pokrenuti novu tradiciju, tradiciju obilježavanja ‘Dana mojeg poslovanja’.
Kao jedan od najvećih trgovačkih lanaca koji je prisutan u 25 zemalja diljem svijeta, METRO se odlučio na obilježavanje ovoga dana kako bi odao priznanje svim malim poduzetnicima i njihovim klijentima.

Dan mog poslovanja –slavimo poduzetnike i njihove klijente

Nije bitno radi li se o vašem omiljenom kvartovskom kafiću u kojem ujutro ispijate kavu, vašem omiljenom mesaru koji uvijek za vas ima pripremljen svježi komad teletine ili o kozmetičarki koja najbolje razumije vašu kožu, svi su nam oni jako važni. Oni su tu kako bi nam olakšali život, ponudili nam kvalitetnu uslugu za naš novac i u konačnici zato im se i vraćamo. Mali poduzetnici ne olakšavaju samo naš život, oni stvaraju i nova radna mjesta, oni su pokretač lokalne ekonomije. U mreži trgovačkog lanaca METRO više je od 21 milijuna članova diljem svijeta. Uglavnom su to mali poduzetnici. Upravo iz ovih razloga METRO je odlučio proslaviti njihovo poslovanje te obilježiti njihov dan svakog drugog utorka u listopadu. Ove godine to je 11. listopada.

Posebne ponude za vjerne klijente

Dan mojeg poslovanja METRO

Poduzetnici će za ‘Dan mojeg poslovanja’ osmisliti posebne ponude za svoje stalne kupce i klijente kako bi im se na taj način zahvalili te privukli nove vjerne kupce. To može biti besplatna kava toga dana, ili besplatni kolač uz ručak, 1 + 1 čaša vina gratis… METRO će ih u tome podržati putem radija, televizije, digitalnih i tiskanih medija, a sve posebne ponude u našoj blizini možete pronaći na stranici – Dan mojeg poslovanja.

Prema svemu sudeći 11. listopada biti će poseban dan za sve nas kada ćemo imati prilike isprobati i neke nove okuse po povoljnijim cijenama.

Video za Dan mojeg poslovanja

Za obilježavanje ‘Dana mojeg poslovanja’ METRO je snimio i video kampanju u kojoj slavi sve male poduzetnike ovog svijeta. Video ste možda već i vidjeli po bespućima interneta, ali ono što vjerojatno ne znate je da je dio tog videa sniman u Zagrebu. Također, dio glumaca su upravo naši poduzetnici – vlasnici lokacija na kojima je video materijal sniman. Tako će, zahvaljujući ovom videu, i njihova lica obići svijet. No, osim što je video dijelom sniman u Zagrebu na njemu je radila i hrvatska produkcijska ekipa među kojima i ja u domeni stiliziranja hrane tako da sam iznimno ponosna što vam mogu predstaviti ovaj video na svom blogu.

160511_metro_scooby_billboardimage_3560x2520_scale_1to10

*Ovaj post omogućio je METRO Cash&Carry

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.